Ultimele subiecte
Help! nu merge messengeru`!
Forumul Roz :: Diverse :: Tehnologie
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Sunt conectata la un wireless de pe la un vecin si de atunci nu pot intra pe mess. l-am dezinstalat crezand ca face figuri dar acum nu-mi mai instaleaza deloc.. zice sa verific firewall settings..:( am incercat cu o versiune mai veche.. 8.. l-a instalat dar nu pot intra pe mess.. imi zice there was a problem tra la la.. imi puteti spune din ce cauza e ? oare e wirelessu` de vina?ii astept pe idiotii astia de la Rds de o luna sa-mi puna net..
Sunt conectata la un wireless de pe la un vecin si de atunci nu pot intra pe mess. l-am dezinstalat crezand ca face figuri dar acum nu-mi mai instaleaza deloc.. zice sa verific firewall settings..:( am incercat cu o versiune mai veche.. 8.. l-a instalat dar nu pot intra pe mess.. imi zice there was a problem tra la la.. imi puteti spune din ce cauza e ? oare e wirelessu` de vina?ii astept pe idiotii astia de la Rds de o luna sa-mi puna net..

mirelush20- Membru V.I.P

- Zodiac:

Data de inscriere: 13/09/2009
Numarul mesajelor: 474
Data nasterii: 12/01/1989
Varsta: 23
Stare de spirit: not in mood
Re: Help! nu merge messengeru`!
nu stiu sa fie ceva cu wireless. al meu intra pe mess pe wireless cand e pe laptop, fara probleme.
cred ca depinde de "tralala" ce anume zice? de conexiune sau logare sau ce problema iti da?
cred ca depinde de "tralala" ce anume zice? de conexiune sau logare sau ce problema iti da?
Don't make important decisions in anger: you can always tell a person to go to hell tomorrow~Paulo Coelho
Daiana's Kitchen
Vand de toate pentru toti
zice there was a problem when signing in..try a bit later

mirelush20- Membru V.I.P

- Zodiac:

nu stiu ce sa zic. mail-ul yahoo iti merge?
tin minte ca mi s-a intamplat si mie mai demult si si-a revenit singur dupa cateva ore. netul mergea, puteam intra pe orice site, mail-ul yahoo mergea, dar pe mess imi dadea mesajul de care zici si tu.
tin minte ca mi s-a intamplat si mie mai demult si si-a revenit singur dupa cateva ore. netul mergea, puteam intra pe orice site, mail-ul yahoo mergea, dar pe mess imi dadea mesajul de care zici si tu.
Don't make important decisions in anger: you can always tell a person to go to hell tomorrow~Paulo Coelho
Daiana's Kitchen
Vand de toate pentru toti
mailul merge.. totul merge bine in afara de mess.. si m-am gandit ca o fi de la wireless.. m-oi lamuri eu cand vin astia de la rds..

mirelush20- Membru V.I.P

- Zodiac:

^Este de la conexiunea de internet.
Am folosit wireless 5 luni de zile pana cand de curand m-am conectat la o firma de net/tv si astfel de probleme le-am intalnit si eu cu mess-ul meu. Conexiunea proasta, nu e devina wireless-ul vecinului, ci cum iti ajunge tie netul cu ce viteza.
De la bun inceput cand ai intrat pe wireless-ul vecinului asa a facut mereu mess-ul?
Iti poti cumpara o antena pt wireless (stick usb) cu un cablu pe care-l scoti afara cu antena si viteza netului ti se va marii.
Am folosit wireless 5 luni de zile pana cand de curand m-am conectat la o firma de net/tv si astfel de probleme le-am intalnit si eu cu mess-ul meu. Conexiunea proasta, nu e devina wireless-ul vecinului, ci cum iti ajunge tie netul cu ce viteza.
De la bun inceput cand ai intrat pe wireless-ul vecinului asa a facut mereu mess-ul?
Iti poti cumpara o antena pt wireless (stick usb) cu un cablu pe care-l scoti afara cu antena si viteza netului ti se va marii.
mirelush20 a scris:zice there was a problem when signing in..try a bit later
Mi s-a intamplat si mie azi. O fi serverul ocupat, am incercat mai tarziu si a mers.

Miki22- Membru V.I.P

- Zodiac:

Numarul mesajelor: 6643
Data nasterii: 05/02/1980
Varsta: 32
Fraise a scris:^Este de la conexiunea de internet.
da, de la bun inceput face asa.. acasa (unde aveam net prin fibra) mergea, da` aici.. oricum, bine ca prind si wireless :))

mirelush20- Membru V.I.P

- Zodiac:

Subiecte similare» Help! nu merge messengeru`!
» Unt aromat cu usturoi si patrunjel
» Margelutze, accesorii, bijuterii
» nu as purta niciodata ...
» Alergie aer conditionat
» Unt aromat cu usturoi si patrunjel
» Margelutze, accesorii, bijuterii
» nu as purta niciodata ...
» Alergie aer conditionat
Forumul Roz :: Diverse :: Tehnologie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum